23 Nisan Kutlu Olsun!



“…dünyayı çocuklara verelim
kocaman bir elma gibi verelim sıcacık bir ekmek somunu gibi
hiç değilse bir günlüğüne doysunlar
bir günlük de olsa öğrensin dünya arkadaşlığı
çocuklar dünyayı alacak elimizden
ölümsüz ağaçlar dikecekler”
– Nazım Hikmet


    23 Nisan, çocukların şüphesiz kendilerini en önemli ve özel hissettikleri günlerden biridir."Bize Değer Veriyorlar"ı televizyondan tutun, internete kadar her yerde farkettikleri bir gündür.
   Bu 23 Nisan'ın diğer 23 Nisanlardan farkı stadlarda kutlanacak SON 23 NİSAN olmasıdır.Umarım bugün herkes bunun farkındalığında stadlara akın eder ve bunun bir ihtiyaç olduğunu gösterirler.

23 Nisanın özel olmasında, çocuk bayramının yanı sıra genelde ikinci planda kalan "ULUSAL EGEMENLİK" ibaresi yer alıyor.Meclisin açıldığı bugünde egemenliğin tamamen halka geçmiş olması da günü daha önemli kılmaktadır.

Böyle önemli bir günün üzerine söylenecek pek birşey yok bence.Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Çocukların ve TÜRKİYE'nin herşey gönlünce olsun :)
Oğulcan Turhanlar

Yazar Hakkında: Oğulcan Turhanlar ~ Kimdir Nedir Ne İş Yapar?

Kişisel blogu olan Oğulcan Turhanlar- SosyoKişisel Web Blogunda aklından geçenleri ve webmasterlar ile bilgisayar kullanıcılarının sorunlarına yönelik çözümler paylaşıyoruz.. Yaşadığım birçok şeyi paylaştığım blogumda karşılaştığım sorunlara ait çözümleri, izlediğim filmlere yönelik yorumlar dahil birçok şeyi paylaşıyorum. İsterseniz blogumda 'İletişim' sayfasından bana ulaşabilirsiniz.
 

0 yorum:

Yorum Gönder